Geamputeerde Zombie Kostuum Kopen

Geamputeerde Zombie Kostuum Kopen

Zombie kostuums zijn er in allerlei uitvoeringen. Ook dit is weer z'n bijzonder exemplaar: Geamputeerde Zombie Kostuum. In de afbeelding zie je een zombie die m... Lees meer

16344824
€19,95 € 16,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zombie kostuums zijn er in allerlei uitvoeringen. Ook dit is weer z'n bijzonder exemplaar: Geamputeerde Zombie Kostuum. In de afbeelding zie je een zombie die met zijn geamputeerde arm (niet bijgeleverd) in het rond loopt om een ieder schrik aan te jagen.

Ook jij kunt dat! Bijvoorbeeld tijdens een Zombie Walk in jouw stad of met Halloween.
Verkleed je met kostuum Geamputeerde Zombie Kostuum en haal verstopte talenten in je naar boven.

 

Specificaties: Geamputeerde Zombie Kostuum

  • Bestaat uit: jasje, overhemd en stropdas
  • Maat indicatie: L (52-54)
  • kleur: zoals op foto
  • Niet inbegrepen: broek, schoenen en kunstarm
  • 100% polyester

Geamputeerde Zombie Kostuum accessoires

De geamputeerde arm is als accessoires los verkrijgbaar in diversen varianten. Met ons enorme aanbod aan accessoires, zoals botten, bloed, littekens en nog veel meer kun jij je outfit compleet kan maken. PartyCorner uw vertrouwde online winkel, waar u altijd de beste selectie van exclusieve, originele en goedkope Halloween kleding zult vinden.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.