Gay Pride ketting met shot Glas

Gay Pride ketting met shot Glas

Gay Pride ketting met shot Glas voor de Gay, Lesbian, Bisexual en Transgender gemeenschap. Jullie weten  de coolste rainbow producten op de site te vinden. Onze... Lees meer

31993478
€4,95 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gay Pride ketting met shot Glas voor de Gay, Lesbian, Bisexual en Transgender gemeenschap. Jullie weten  de coolste rainbow producten op de site te vinden. Onze Gay Pride producten met een ongelooflijke selectie van regenboog kleding, regenboog party artikelen en veel meer alles tegen concurerende prijzen. zoals onze 40cm lange Gay Pride ketting met plastic shotglaasje. hierdoor ben je altijd verzekerd dat jij je drinkglas niet kwijt kunt raken Kijk bij onze Gay Pride ketting met shot glas en bestel vandaag nog deze te gekke Gay Pride ketting met shot glas.!

Ketting met Shotglas

Ketting met Shotglas Hoe lang kun jij doorgaan met shots tijdens je regenboog party? Met deze ketting met platsic shotglas ben je nooit je drinkglas kwijt. Tijd om te stappen! Shotgloas is voorzien van een ketting De perfecte accessoire voor een bachelorette feestje: een regenboog kralen ketting met daaraan een shotglas.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.