Toppers Gala Pailletten slipjas Rood

Toppers Gala Pailletten slipjas Rood

Natuurlijk word het ook in 2014 weer een schitterend feest met het Toppers concert van 2014! Dit keer met een nieuw thema en een nieuwe gast artiest! Het thema ... Lees meer

5100524
€109,95 € 69,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Natuurlijk word het ook in 2014 weer een schitterend feest met het Toppers concert van 2014! Dit keer met een nieuw thema en een nieuwe gast artiest! Het thema dit jaar is Made in Holland! Bekijk snel op onze site voor de tofste producten en de gekste prijzen.

  • Kleur: Rood met zwart
  • Thema: Made in Holland
  • Pailletten Slipjas de Luxe Rood

Gala pailletten Slipjas Rood

Het thema van de Toppers 2014 is bekend! Made in Holland! De kleuren die hier natuurlijk bij horen zijn natuurlijk Rood, wit en blauw daarom hebben wij deze gala jas natuurlijk ook in het rood, wit en blauw ingekocht! Hopelijk heb je heel veel plezier op het Toppers 2014 concert met één van onze prachtige gala pailletten slipjassen in rood, wit en blauw!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.