Franje slinger girl

Franje slinger girl

Metallic franje slinger girl is  een opvallende geboorteslinger voor een meisje. Deze metallic franje banner voor de geboorte van een meisje is vrolijk gedecore... Lees meer

44587115
Neem contact op voor de levertijd
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Metallic franje slinger girl is  een opvallende geboorteslinger voor een meisje. Deze metallic franje banner voor de geboorte van een meisje is vrolijk gedecoreerd met  lieve eendjes, sterren en een vrolijk kijkende wolk. Niet voor niets hebben wij het spreekwoord een wolk van een dochter in het leven geroepen.  Deze leuke franje slinger girl  kun je natuurlijk gebruiken bij de geboorte van je dochter maar is bijvoorbeeld ook erg leuk bij je kraamfeest of babyshower, of wat denk je van een meidenfeest? Deze metallic franje slinger girl is ook geschikt voor buiten. Het is tenslotte folie materiaal. Hang jij deze leuke franje slinger girl als geboorte versiering op?

Productspecificatie

  • Materiaal: folie metallic
  • Lengte: 150 cm
  • Hoogte: 25 cm
  • Aantal : 1 stuks
  • Kleur : baby roze gedecoreerd

Metallic banner slinger girl

Heb je binnenkort een babyshower of ben jij  bevallen van een wolk van een girl? Koop dan deze leuke metallic banner slinger girl of een van onze andere leuke baby roze slingers. Bekijk online ook onze andere geboorte slingers, ballonnen, vlaggen en zelfs een compleet wegwerp servies. Deze hebben wij allemaal compleet in het baby shower thema. Neem gerust een kijkje door onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam. Metallic banner slinger girl is een onmisbare topper.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.