Fotorealistische vampier shirt

Fotorealistische vampier shirt

Ben jij op zoek naar iets eenvoudigs voor je outfit voor aankomend Halloween? Draag dan het Fotorealistische vampier shirt. Door het Fotorealistische vampier sh... Lees meer

19474284
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar iets eenvoudigs voor je outfit voor aankomend Halloween? Draag dan het Fotorealistische vampier shirt. Door het Fotorealistische vampier shirt ben jij naar het thema gekleed en hoor je er helemaal bij op het Halloween feest.

Productspecificaties: Fotorealistische vampier shirt

  • Bestaat uit: Een shirt met lange mouwen
  • Maat: M, L en XL
  • Stof: Polyester
  • Kleur: Zwart met bruine details, rood en wit met een doodshoofd in het midden op de borst

Fotorealistische vampier shirt kopen

Heb jij voor deze Halloween bijpassende kleding nodig naar het thema en wil je niet al teveel moeite hiervoor doen qua kostuums etc. Dan kan jij het Fotorealistische vampier shirt kopen bij Partycorner.  Ook beschikken wij over accessoires met het thema Halloween die jij met het vampier shirt kunt combineren, je kunt deze op de webshop vinden of in onze winkel.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.