Fotorealistisch shirt Rapper

Fotorealistisch shirt Rapper

De nieuwe T shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl. verpakt in het gemak en het comfort van een T-shirt. Wil jij er ook uit zien als snoop dogg The Rappe... Lees meer

10914531
€29,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De nieuwe T shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl. verpakt in het gemak en het comfort van een T-shirt. Wil jij er ook uit zien als snoop dogg The Rapper die alles in zich heeft. Kies dan voor PartyCorner.nl nieuwe Fotorealistisch shirt met een 8-Ball jas, grote gouden kettingen, en natuurlijk, een encrused klok afgezet met diamanten, is er niet heel veel meer men zou kunnen vragen. Kies voor de hip hop stijl wordt wereld bekend met dit Fantasie T-shirt rapper.

Productspecificaties: Fotorealistisch shirt Rapper

  • Maat indicatie: M- L -XL
  • Realistische foto print
  • Kleur: zoals op foto
  • Materiaal: 100% polyester,
  • Exclusief: bril

Fantasie T-shirt rapper

De nieuwe T shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl. verpakt in het gemak en het comfort van een T-shirt. Een mega snelle metamorphose met dit Fantasie T-shirt rapper met supercoole rapper design opdruk. Doe daarbij een sound blaster koptelefoon op je hoofd en een paar hiphop schoenen aan je voeten en je hebt een super eenvoudig en geweldig rapper kostuum Deze accessoires vind je bij de gerelateerde producten van dit fantasie T-shirt rapper.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.