Fotorealistisch shirt Piraat

Fotorealistisch shirt Piraat

Door dit Fotorealistisch shirt piraat te dragen ben je snel en gemakkelijk en vooral leuk verkleed. Het shirt is leuk te combineren met andere piraten artikelen... Lees meer

10937415
Neem contact op voor de levertijd
€29,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Door dit Fotorealistisch shirt piraat te dragen ben je snel en gemakkelijk en vooral leuk verkleed. Het shirt is leuk te combineren met andere piraten artikelen om jouw outfit nog beter te maken en er een geweldig feest van te maken. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om verkleed ergens naartoe te gaan. 

Productspecificatie: Fotorealistisch shirt piraat

  • Materiaal: 100% polyester
  • Voorzien van: Realistische foto print
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: M, L en XL
  • Accessoires: Geen
  • Wasvoorschriften: Handwas

Fotorealistisch shirt piraat online kopen.

PartyCorner heeft diverse Fotorealistisch shirts ook wel 3D T shirts genoemd. Ook zijn er shirts met lange mouwen en zijn er zowel heren als dames modellen voor verschillende thema outfits verkrijgbaar van de Fotorealistisch shirt piraat. Het gemak van dit Fotorealistisch shirt Piraat is dat je in een handomdraai klaar bent voor je carnaval, of een ander feest. Door deze geweldige print kom je direct in de stemming. Je kunt de shirts ook bekijken en passen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.