Fotorealistisch shirt Gala

Fotorealistisch shirt Gala

De nieuwe Fotorealistisch shirt Gala is eenT shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl. verpakt in het gemak en het comfort van een T-shirt! Word je te laa... Lees meer

10892045
€29,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De nieuwe Fotorealistisch shirt Gala is eenT shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl. verpakt in het gemak en het comfort van een T-shirt!

Word je te laat wakker op je trouwdag en heb je geen tijd meer om je trouwpak aan te trekken. Kies dan voor dit smoking fantasie shirt. Het Fotorealistisch shirt waarmee je geen last ondervindt door een te strakke stropdas. Alle klassieke elegantie van een smoking verpakt in het gemak en het comfort van een T-shirt in een fop shirt disign.

Productspecificaties: Fotorealistisch shirt Gala

  • Fantasy T shirt
  • Maat indicatie: M- L -XL
  • Met realistische foto print
  • Kleur: zwart met wit
  • Materiaal: 100% polyester,
  • Exclusief: bril

Fantasy Smoking shirt

Ga je de geliefde uit je dromen ten huwelijk vragen? Snel even een Fantasy Smoking shirt aantrekken het realistische foto print gala shirt waarmee je  iedereen aan het lachen  krijgt. De nieuwe 3D T shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.