Fotorealistisch Schoolmeisje Uniform

Fotorealistisch Schoolmeisje Uniform

Terug als schoolmeisje naar de schoolbanken en weten wat je nu weet. De nieuwe T-shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl. Fotorealistisch schoolmeisje uni... Lees meer

10977577
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€29,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Terug als schoolmeisje naar de schoolbanken en weten wat je nu weet. De nieuwe T-shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl. Fotorealistisch schoolmeisje uniform met het gemak en het comfort van een T-shirt! Dit bedrukte 3D shirt met de t-shirt print is het nieuwste onder de shirt bedrukking.

Productspecificaties: Fotorealistisch schoolmeisje uniform

  • Fantasy jurkje
  • Maat indicatie: M- L -XL
  • Realistische foto print
  • Kleur: zwart met wit
  • Materiaal: 100% polyester,

Fantasie 3D jurkje schoolmeisje

Waar is de tijd gebleven van iedere dag leren en volle boekentassen! Ver achter je gelukkig. Vandaag is het alleen maar feest in je fantasie 3D jurkje schoolmeisje. Een gewaagd sexy en stout jurkje met een geweldige fotorealistische design print. Volkomen nieuw in ons assortiment bij PartyCorner.nl. Neem ook even een kijkje bij de gerelateerde produkten b.v. een vlechtenpruik, spannende bijpassende kousen of mooie schoenen.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.