Fotorealistisch jurkje Zombie bruid

Fotorealistisch jurkje Zombie bruid

Gemak dient de mens. In een mum van tijd een complete metamorphose in dit fantasie jurkje zombie bruid. Spannend en sexy tegelijk, alle feestgangers kunnen hun ... Lees meer

10978935
€29,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gemak dient de mens. In een mum van tijd een complete metamorphose in dit fantasie jurkje zombie bruid. Spannend en sexy tegelijk, alle feestgangers kunnen hun ogen niet van je afhouden in je fotorealistische shirt zombie bruid.

Productspecificaties: Fotorealistisch shirt zombie bruid

  • Fantasy jurkje
  • Maat indicatie: M- L -XL
  • Realistische foto print
  • Kleur: zwart met wit
  • Materiaal: 100% polyester

Fantasy 3D shirt

De dag is aangebroken, jij in je  gothic zombie bruid shirt bent op zoek naar je gothic bruidegom. Genoeg kandidaten op je gothic feestje. Je steelt de show in je fantastische fotorealistische Fantasy 3D shirt zombie bruid met supercoole print design. Vergeet vooral niet te kijken naar de gerelateerde produkten b.v. een bijpassende pruik, mooie kousen of schmink om je fantasy shirt 3D comleet te maken.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.