Fotorealistisch Bodystocking T-shirt

Fotorealistisch Bodystocking T-shirt

Fotorealistisch bodystocking shirt is een funny T-shirt met een realistische foto waarbij de meeste mannen vragen: kan ik hier een foto van maken? Dez... Lees meer

10940573
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€29,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Fotorealistisch bodystocking shirt is een funny T-shirt met een realistische foto waarbij de meeste mannen vragen: kan ik hier een foto van maken? Deze Fantasie bodystocking T-shirt is voorspeciale gelegenheden zoals verjaardagen of de vrijgezellen avonden. Durf jij het aan.De nieuwe T shirt hype in Nederland nu bij PartyCorner.nl. Fotorealistisch Hippie shirt met het gemak en het comfort van een T-shirt!

Productspecificaties: Fotorealistisch bodystocking shirt

  • Fantasy T-shirt
  • Maat indicatie: M- L -XL
  • korte mouw
  • Realistische foto print
  • Kleur: zwart met wit
  • Materiaal: 100% polyester,

Fotorealistisch shirt Mistress

50 tinten grijs is er niks bij. Bestel snel je perfecte fotorealistisch shirt Mistress als je naar een speciaal feest gaat, of als je een speciale avond in gedachten hebt met je partner. Dat terzijde, dit fun shirt heeft datgene verborgen wat jou tot een echte mistress maakt. Dus heren, alleen maar kijken en aankomen niet!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.