Fop shirt foute kerstman

Fop shirt foute kerstman

Het Fop shirt foute kerstman is een T-shirt waarop het 'foute' lichaam van een kerstman is afgebeeld. Wil jij voor een keer de kerstman spelen, niet om de cadea... Lees meer

18136360
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Fop shirt foute kerstman is een T-shirt waarop het 'foute' lichaam van een kerstman is afgebeeld. Wil jij voor een keer de kerstman spelen, niet om de cadeautjes langs de kindertjes te brengen, maar voor anderen doeleinden? Dan is het Fop shirt foute kerstman precies wat jij nodig hebt.

Fop shirt foute kerstman

Productspecificatie

  • Maat: M-L-
  • Kleur: Zoals op foto
  • Materiaal:100% polyester

Fop shirt foute kerstman kopen

Het Fop shirt foute kerstman is voorzien van leuke details en geeft een fotorealistisch beeld. Ook de effecten in de T-shirt geven een 3D look waarbij men eens even goed moet nadenken over het shirt dat jij draagt. Ons Fop shirt foute kerstman is een werkelijke rage, want behalve het Fop shirt foute kerstman hebben wij nog veel meer 3D fotorealistische shirts in ons assortiment.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.