Fop-shirt biker jas en tatoo's

Fop-shirt biker jas en tatoo's

Een 3d shirt kopen het Fop-shirt biker jas en tatoo's in de stijl van de meeste stoere motorrijders in leren vesten met tattoo armen hebben wij de oplossin... Lees meer

10915521
€29,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een 3d shirt kopen het Fop-shirt biker jas en tatoo's in de stijl van de meeste stoere motorrijders in leren vesten met tattoo armen hebben wij de oplossing voor jou, verpakt in een comfortabel t-shirt. Deze Fop-shirt biker jas en tatoo's met Tattoo Sleeves compleet in 1 3d shirt. Dus geen rit op de moter naar de tattoo shop  maar gewoon snel even het 3d shirt aantrekken. En snel een Harley Davidson kopen en je aansluiten bij de motor club Ride Free.met je nieuwe Fotorealistisch shirt Biker.

Productspecificaties: Fop-shirt biker jas en tatoo's

Fantasy T shirt met Tattoo Sleeves
Maat indicatie: M- L -XL
Realistische foto print
Kleur: zwart met wit
Materiaal: 100% polyester,
Exclusief: bril

Fantasy T shirt biker

Het motor T-shirt voor stoere mannen, nieuw bij PartyCorner.nl, het Fantasy T-shirt. de tattoo's krijg je er gratis bij met de realistische opdruk in de perfecte biker design. Doe daarbij een motor helm onder je arm en je stoere spijkerbroek aan met een paar coole boot covers over je schoenen en je hebt een super eenvoudig en geweldig biker kostuum. Deze accessoires vindt je bij de bij de gerelateerde producten van dit photorealistic biker shirt.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.