Fop bril met neus en snor

Fop bril met neus en snor

Deze hilarische Fop bril met neus en snor is een trendy bril met een neus en snor eraan. Dit is één van onze laatste nieuwe ingekochte feestbrillen. Deze Fop br... Lees meer

52150286
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze hilarische Fop bril met neus en snor is een trendy bril met een neus en snor eraan. Dit is één van onze laatste nieuwe ingekochte feestbrillen. Deze Fop bril met neus en snor zou leuk zijn voor het playbacken of voor een optreden.

Fop bril met neus en snor met lang wenkbrauw haar is grappig voor carnaval maar ook voor vrijgezellenfeesten. met de neus en snor is het nog lastig te zien wie er achter de bril verstopt zit.

Productspecificatie: Fop bril met neus en snor

  • Kleur: Zwart montuur
  •  Soort: Fop bril
  •  Materiaal: kunststof
  •  Maat: one size fits most

Fop bril met neus en snor nu online te kopen bij PartyCorner.

De lachwekkende Fop bril met neus en snor past bij elke gek moment op elk tijdstip. Deze grappige zonnenbril met een neus en snor is een enorme eye-catcher. En is zowel voor mannen maar ook voor de vrouwen te gebruiken, want waarom niet lekker gek verkleden tijdens een feest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.