Folieballon girl

Folieballon girl

Deze prachtige, goudkleurige folieballon geeft 'Girl (meisje)' in sierletters weer en meet 61 cm x 63 cm eenmaal opgeblazen. Gemaakt van kwaliteit rose folie, z... Lees meer

85917980
€9,75 € 7,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze prachtige, goudkleurige folieballon geeft 'Girl (meisje)' in sierletters weer en meet 61 cm x 63 cm eenmaal opgeblazen. Gemaakt van kwaliteit rose folie, zal deze prachtige feestdecoratie een prachtige toevoeging aan je baby shower-feest zijn. Onze rose gouden tekstballon met het woord 'Girl' - is perfect samen met onze roze gouden 'baby' ballon. Een leuke manier om de nieuwe baby te verwelkomen, na de geboorte of met een baby shower. 

folieballon girl

Productinformatie: 

  • Materiaal: hoogwaardig folie
  • 2 zijdige zelfde kleur
  • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  • Kleur:rose bedrukking
  • Lengte: 63 cm
  • Te vullen lucht of helium

folieballon girl gemakkelijk zelf opblazen

folieballon girl gemakkelijk zelf opblazen met lucht via het meegeleverde rietje, en gemakkelijk op te hangen. Ballon is zelf sluitend door middel van zelf afsluiten ventiel en alleen geschikt voor luchtvulling. Eenmaal gevulde ballon blijft voor onbepaalde tijd opgeblazen.

Combineer dit item met je metallic confetti in de zelfde kleur in 3 maten en je hebt een super leuke en stijlvolle babydouche om de aankomst van je kleine meisje te vieren!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.