Pastel Blauwe folieballon boy

Pastel Blauwe folieballon boy

Deze prachtige, Pastel Blauwe folieballon boy geeft 'boy ' jongen in sierletters weer en meet 61 cm x 63 cm eenmaal opgeblazen. Gemaakt van kwaliteit ballonnen ... Lees meer

85937393
€ 7,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze prachtige, Pastel Blauwe folieballon boy geeft 'boy ' jongen in sierletters weer en meet 61 cm x 63 cm eenmaal opgeblazen. Gemaakt van kwaliteit ballonnen folie, zal deze prachtige feestdecoratie een prachtige toevoeging aan je baby shower-feest zijn. Onze Pastel Blauwe tekstballon met het woord 'boy' - is perfect samen met onze 'baby' ballon. Een leuke manier om de nieuwe baby te verwelkomen, na de geboorte of met een baby shower. 

folieballon boy

Productinformatie: 

  • Materiaal: hoogwaardig folie
  • 2 zijdige zelfde kleur
  • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  • Kleur: bedrukking
  • Lengte: 63cm
  • Te vullen lucht of helium

folieballon boy gemakkelijk zelf opblazen

folieballon boy gemakkelijk zelf opblazen met lucht via het meegeleverde rietje, en gemakkelijk op te hangen. Ballon is zelf sluitend door middel van zelf afsluiten ventiel en alleen geschikt voor luchtvulling. Eenmaal gevulde ballon blijft voor onbepaalde tijd opgeblazen.

Combineer dit item met je metallic confetti in de zelfde kleur in 3 maten en je hebt een super leuke en stijlvolle baby douche van confetti om de aankomst van je kleine jongen te vieren!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.