Folie jurkje

Folie jurkje

Dit Hawaii jurkje of te wel Folie jurkje doet het altijd goed tijdens een barbeque feest of strandparty! En zelfs bij de festivals. Het Folie jurkje bestaat uit... Lees meer

12351217
€30,00 € 27,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Hawaii jurkje of te wel Folie jurkje doet het altijd goed tijdens een barbeque feest of strandparty! En zelfs bij de festivals. Het Folie jurkje bestaat uit een vrolijk Hawaii design. Deze Hawaii kleding voor de dames is leverbaar in 4 maten. Het design is geschikt voor dames met een maatje meer.

Productspecificatie: Folie jurkje
  • Bestaat uit: jurkje
  • Bewerkt met vrolijke kleuren
  • Leverbaar in de maat 36, 38, 40 en 42

Folie jurkje

Bij Partycorner vind je een uitgebreide en vernieuwde collectie aan Hawaii versiering, Hawaii hoeden, Hawaii kransen en Hawaii accessoires, kijk snel naar ons andere gerelateerde producten.

Hawaii slingers of andere Tropische artikelen voor Hawaii kun je ook bij ons bestellen! Kom gerust langs in onze winkel in Zaandam om onze Hawaii collectie te bekijken.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.