Folie ballonnen 60 blauw

Folie ballonnen 60 blauw

Folie ballonnen 60 blauw kopen online! De folieballon zestig blauw van 41 cm bestaan uit 2 losse blauw ballon cijfers van 41 cm inclusief een rietje om zelf de ... Lees meer

96020700
€4,90 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Folie ballonnen 60 blauw kopen online! De folieballon zestig blauw van 41 cm bestaan uit 2 losse blauw ballon cijfers van 41 cm inclusief een rietje om zelf de cijfers op te kunnen blazen. Deze Folieballon vijftien zijn NIET GESCHIKT VOOR HELIUM VULLING DOOR ZIJN TE KLEINE OMVANG.

Bekijk alle cijfers 0 t/m 9 in 4 maten 13 cm - 41 cm- 86 cm en 104 cm en maak je keus online en bestel.

Onze blauw folie ballon cijfers 60 gebruiken om jaartallen te maken om deze op een verjaardag of jubileum als cadeau te geven, of op te sturen door deze te verzenden.

Folie ballonnen 60 blauw

Productspecificatie:

  • Vorm: Cijfer 60
  • Kleur: blauw
  • Aantal: per stuk
  • Afmeting: 41 cm
  • Rietje 1 x
  • Levering: Leeg of met lucht gevuld
  • via pakketservice

Cijfer folie ballonnen 60 blauw van 41 cm of de helium blauwe cijfers van 86 cm

Bestel de 60 folie blauwe folie ballon cijfer van 41 cm samen met de Blauwe folie ballon cijfer 60 en verras de jubilaris of de jarige.

Er zijn meerdere mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met blauw ballonnen cijfers te decoreren en er een leuk feest van te maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »