Cijfer folie ballonnen 13 blauw

Cijfer folie ballonnen 13 blauw

Folie ballonnen 13 bestellen online! De folieballon dertien blauw van 41 cm bestaan uit 2 losse blauw ballon cijfers van 41 cm inclusief een rietje om zelf de c... Lees meer

95992995
€5,00 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Folie ballonnen 13 bestellen online! De folieballon dertien blauw van 41 cm bestaan uit 2 losse blauw ballon cijfers van 41 cm inclusief een rietje om zelf de cijfers op te kunnen blazen. let op ALLEEN VOOR LUCHTVULLING. Deze Folieballon 13 zijn NIET GESCHIKT VOOR HELIUM VULLING DOOR ZIJN TE KLEINE OMVANG.

Bekijk alle cijfers 0 t/m 9 in 4 maten 13 cm - 41 cm- 86 cm en 104 cm en maak je keus online en bestel.

Onze blauw folie ballon cijfers 13 gebruiken om de ronde jaar tallen te maken om deze op een verjaardag of jubileum als cadeau te geven, of op te sturen door deze te verzenden.

Folieballon 13 blauw

Productspecificatie:

  • Vorm: Cijfer 13
  • Kleur: blauw
  • Aantal: per stuk
  • Afmeting: 41 cm
  • Rietje 1 x
  • Levering: Leeg of met lucht gevuld
  • via pakketservice

Folieballon 13 blauw van 41 cm of de helium blauwe cijfers van 86 cm

Bestel de 13 folie blauwe folie ballon cijfer van 41 cm samen met de Blauwe folie ballon cijfer 13 en verras de jubilaris of de jarige.

Er zijn meerdere mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met blauw ballonnen cijfers te decoreren en er een leuk feest van te maken.

Afbeeldingen van blauw cijfer ballonnen bekijken

Bekijk alle cijfer ballonnen 0 t/m 9 in 4 maten 13 cm - 41 cm- 86 cm en 104 cm en maak je keus online en bestel.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »