Happy Birthday folie ballon zwart goud

Happy Birthday folie ballon zwart goud

Deze Sparkling Fizz 21-jarig vlaggors meet 3,9 m lang en toont 11 vlaggen over de hele lengte, elke vlag is gedecoreerd in fonkelend goud en zilveren holografis... Lees meer

€4,50 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Sparkling Fizz 21-jarig vlaggors meet 3,9 m lang en toont 11 vlaggen over de hele lengte, elke vlag is gedecoreerd in fonkelend goud en zilveren holografische kleuren op een zwarte achtergrond. De vlaggen hebben polka dots, sparkles en swirls rond een groot getal 21 om de grote dag te vieren!

Omschrijving


Een folie-gors


Elke vlag heeft de leeftijd '21' in sprankelend roze op een zwarte achtergrond
Perfect om een vleugje sprankeling toe te voegen aan uw vieringen
A Sparkling Celebrations 18-jarige foliegolfbalsing maakt deel uit van een coördinatiegebied dat ideaal is om uw mijlpaalverjaardag onvergetelijk te maken. De gors heeft vlaggen met de leeftijd '21' in sprankelend roze op een zwarte ondergrond, en dat is zeker om een vleugje sprankeling aan je feesten toe te voegen.

De banner meet: 4 meter lang.

Coördinaten met andere items binnen het Pink Celebrations Age 21-bereik.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »