Folie ballon letter N

Folie ballon letter N

Nieuw bij PartyCorner de Folie ballon letter N van maar liefst 103cm hoog online te koop en in de feestwinkel in Zaandam! Bekijk de grote collectie van vele kle... Lees meer

48968201
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nieuw bij PartyCorner de Folie ballon letter N van maar liefst 103cm hoog online te koop en in de feestwinkel in Zaandam! Bekijk de grote collectie van vele kleuren Folie letter ballonnen.en koop jouw mrtallic folie ballon letter N de unieke tekst of naam met deze Folie ballon letter. Wij verkopen online en winkel in de vorm van ballonnen van de letters A tot Z in meerdere kleuren zoals metallic goud en zilver kleurig, baby blauw en baby roze die direct op voorraad zijn.

Zelfs het apen staartje teken (@) vraagteken (?), hashtag (#) teken en het en teken (&) hebben wij in de letter ballonnen collectie. De metallic zwarte cijfers en letter folie ballonnen zijn bestelbaar met een levertijd van 3 dagen. Het zijn folie ballonnen die te vullen zijn met helium en of lucht. Waarvan alleen de helium cijfers en letters blijven zweven. Maak unieke teksten voor jou feestdag met gebruik van deze mooie Folie ballon letter N

Folie ballon letter N en folie ballon cijfers van PartyCorner

Een folie ballon versturen vandaag! wij van PartyCorner kunnen een verjaardag ballon laten bezorgen of het nu een helium ballon versturen per post of in de regio Amsterdam of omgeving een ballon bezorgen vandaag voor 20.00 uur. Is een bekende ziek en wil jij een ballon versturen beterschap wens of andere groet wij regelen het voor jouw. Alleen een ballon versturen naar buitenland duurt wat langer gelang welk land het zijn. Is het allemaal te duur wij hebben speciaal de folie letter N ballonnen versturen goedkoop gemaakt

Produktinformatie: Folie ballon letter N

  • Materiaal: hoogwaardig folie
  • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  • Kleur: zilver , goud , blauw  en roze
  • Lengte: 103 cm
  • Te vullen met: helium of lucht
  • Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Folie ballon letter kopen

Snel een aantal Folie letter ballonnen kopen om ze te feliciteren bij de opening van de nieuwe zaak en een mooie dag te wensen en laat deze folie ballon letters bezorgen in heel Nederland. De als beste geteste Folie letter ballonnen van PartyCorner zijn op zowel grootte als kwaliteit getest, gevuld met helium. De folie ballon cijfers en folie ballon letters zijn uitstekend beoordeeld en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Hierbij moet worden vermeld dat de folie cijfers en letters van de xenos en de hema niet goed uit de test zijn gekomen. Ze zijn te klein waardoor er onvoldoende helium ingaat waardoor ze niet stijgen en zweven, ook wel floaten genoemd.

Folie ballon letter N zijn opblaasbare letters

Letter ballonnen zoals de Folie ballon letter N zijn opblaasbare letters van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze folieballon letter N blijft zweven. In de kleinere helium ballonnen letters van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij een goede vulling van een Folie ballon letter N onder normale condities heeft deze Folie ballon letter N ongeveer 8 dagen zweef garantie. Dit is echter geen 100% garantie omdat elke letter ballon verschillend is van grootte.

LET OP: Folie letter ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de Folie ballon letter N vast zodat deze niet wegvliegt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.