flesje theater-bloed spray

flesje theater-bloed spray

Ga jij naar een Halloween feest dan is dit  flesje theater-bloed een musthave. Met dit flesje theater-bloed kan je gemakkelijk nep bloed sporen op je lichaam en... Lees meer

37671107
€3,95 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij naar een Halloween feest dan is dit  flesje theater-bloed een musthave. Met dit flesje theater-bloed kan je gemakkelijk nep bloed sporen op je lichaam en Halloween kleding maken. Het flesje theater-bloed heeft een inhoud van 59 ml en is voorzien van een handige pompje om het theater bloed te vernevelen.

Productspecificaties flesje theater-bloed spray

  • Dun Nepbloed spray
  • Inhoud: 59 ml
  • Kleur: Rood
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Op zoek naar flesje theater-bloed spray en Vampier accessoires

Ben jij op zoek naar flesje theater-bloed spray dan ben jij bij PartyCorner.nl op het juiste adres. Maak een keuze uit onze nep bloed gecombineerd met meerdere Vampier accessoires zoals een ketting, een pruik of een mooie zwarte of rode cape en je bent helemaal in stijl.

Een flesje theater-bloed spray te kopen in onze winkel in Zaandam

Je kunt ook gezellig langs komen om een flesje theater-bloed spray te kopen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde Hier vindt je de belangrijkste ingrediente voor een schokkende horror look. Wij verkopen goedkope tube's nep-bloed, latex en wond applicaties, evenals complete make-up sets voor het transformeren van je uiterlijk in sensationele mummy's, monsters, zombies en vampiers. Met deze Make up set kun je zo als zombie lopen en ben jij de nieuwe filmheld uit de walking dead.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.