Flaphoed in 10 kleuren

Flaphoed in 10 kleuren

Flaphoed van zacht wolvilt zorgt voor het geweldige comfort. De golvende rand van de dameshoed is 10 cm en flatteert het gezicht. Deze elegante flaphoed damesho... Lees meer

5386398
€9,25 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Flaphoed van zacht wolvilt zorgt voor het geweldige comfort. De golvende rand van de dameshoed is 10 cm en flatteert het gezicht. Deze elegante flaphoed dameshoed is gemaakt van 100% polyester en voorzien van een stretch voeringband. Flaphoed  heeft een 10 kleurige collectie . Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam en probeer nog meer kleuren van deze flaphoed of andere hoeden en petten. De kleuren wit, bordeaux, zwart, en rood kunt je vinden onder gerelateerde producten.

Productspecificatie: flaphoed in 10 kleuren

  • Gemaakt van: 100% polyester
  • Model: dameshoed
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: Blauw,Bruin,Rood,Groen,Oranje,Roze
  • Minimale leeftijd: vanaf 14 jaar

Flaphoed kopen in 10 kleuren

Deze mooie flaphoed is in 10 verschilende kleuren beschikbaar en is natuurlijk te koop op partycorner.nl voor een zeer lage prijs, niet te vergeten staat dit ook natuurlijk tegen over een goede kwaliteit! Deze flaphoed kun je natuurlijk gebruiken voor een verkleedfeest thema party. Wij wensen je heel erg veel plezier met deze Flaphoed.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.