Flaphoed zwart

Flaphoed zwart

Flaphoed zwart van zacht wolvilt zorgt voor het geweldige comfort. De golvende rand van de dameshoed is 10 cm en flatteert het gezicht. Deze elegante flaphoed d... Lees meer

35680793
€9,25 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Flaphoed zwart van zacht wolvilt zorgt voor het geweldige comfort. De golvende rand van de dameshoed is 10 cm en flatteert het gezicht. Deze elegante flaphoed dameshoed is gemaakt van 100% wolvilt en voorzien van een stretch voeringband. Flaphoed rood is één van de 12 kleurige collectie van de flaphoed. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam en probeer nog meer kleuren van deze flaphoed zwart en andere hoeden en petten.

Productspecificatie: flaphoed zwart
  • Gemaakt van: 100% natuurlijk wol vilt
  • Model: dameshoed
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zwart
  • Minimale leeftijd: vanaf 14 jaar

Goedkope zwarte flaphoed

Deze goedkope zwarte flaphoed met een optimale pasvorm zodat hij met weer en wind goed blijft zitten. Mooi en bijzonder vrouwelijk accent voorziet deze flaphoeden voor de juiste gezichts vorming en fungeert als extra blikvanger. bovendien is deze flaphoed goed opbergbaar. Zwarte hoeden zijn nooit helemaal uit de mode geweest, maar dit winter seizoen zien we ze volop ! Dit exemplaar die mooi afgewerkt  zoals het hoort met deze goedkope zwarte flaphoed van PartyCorner.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.