Flaphoed wit

Flaphoed wit

Flaphoed wit is een dameshoed uit de collectie Hoeden en Petten van PartyCorner. De Flaphoed wit is van vilt met metaalgaren  gemaakt. De Flaphoed wit is ook in... Lees meer

34183328
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,75 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Flaphoed wit is een dameshoed uit de collectie Hoeden en Petten van PartyCorner. De Flaphoed wit is van vilt met metaalgaren  gemaakt. De Flaphoed wit is ook in 11 andere kleuren leverbaar, deze vindt je onder de categorie hoeden en petten. Dit hoofddeksel past uitstekend bij een mooi carnavalskostuum of witte feestjurk.Bekijk de site en bestel deze Flaphoed wit.

Productspecificaties: Flaphoed wit

  • Kleur:wit 
  • Gemaakt van: vilt stof polyester
  • Maat:  one size fits most
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Toppers flaphoed wit

Ga jij einde van dit jaar naar de Christmas Party Of The Year? Ga met onze Toppers flaphoed wit naar het meezingfestijn van Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Zij vieren hun 12.5 jarig jubileum in Ahoy met vele andere artiesten. Jij mag hier niet ontbreken. Kijk voor een uitgebreide Snowy White collectie en kerstaccessoires bij PartyCorner.nl  De dresscode is Christmas Red en Snowy White. Jij gaat deze Snowy White Toppers hoed kopen in combinatie met een mooie kerstoutfit en jij bent de topper van de avond.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.