Flamenco jurk Cristina Hoyos

Flamenco jurk Cristina Hoyos

De Flamenco jurk Cristina Hoyos is het meest geschikt voor Spaanse themafeest en carnaval of bij het ballroom dansen . De sexy Flamenco spaanse jurk is in het ... Lees meer

621325
€33,75 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Flamenco jurk Cristina Hoyos is het meest geschikt voor Spaanse themafeest en carnaval of bij het ballroom dansen . De sexy Flamenco spaanse jurk is in het zwart gemaakt met rode  aangestikte Spaanse val strook met kant , en voorzien van extra opgestikt pof mouwtjes met als decoratie het prachtige verwerkte kant in de zelfde stof 1 bloem aan de riem en als hoofd accessoires een Spaanse diadeem

Flamenco jurk Cristina Hoyos

specificaties:

  •      Bestaat uit: Spaanse jurk
  •      Zwart, rode strook met kant en een knal rode riem
  •      Materiaal: 100% polyester
  •      accessoires; rode bloem clip
  •      Een knal rode riem
  •      Maat; M is 36/38
  •      Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •      Exclusief: schoenen

Ga jij de flamenco dansen

Of je nu naar Andalusië gaat om de flamenco te dansen of op een Spaans thema party met onze Flamenco jurk Cristina Hoyos flamenco-danslessen gaat nemen jij zal zeker in deze spaanse jurk oogverblindend zijn voor alle flamenco dansers.

Spaanse jurk kopen

Bij PartyCorner maken we je het graag gemakkelijk. Als je een Spaanse jurk kopen wilt, als je snel Spaanse jurk nodig hebt, kun je probleemloos bij ons terecht. Bestel je voor 16.00 uur ’s middags? Dan heb je de kleding vaak al de volgende dag in huis! Bij vragen over onze voorraad kun je altijd contact met ons opnemen. Of kom in langs in onze winkel en haal je Spaanse jurk zelf af!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.