Filigraan masker

Filigraan masker

Dames zwarte Filigraan masker is een Halloween masker met een luxe uitstraling. Het masker is gemaakt van een opvallende zwarte kanten stof. Dit mysterieuze zwa... Lees meer

51741641
Neem contact op voor de levertijd
€3,57 € 2,33 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames zwarte Filigraan masker is een Halloween masker met een luxe uitstraling. Het masker is gemaakt van een opvallende zwarte kanten stof. Dit mysterieuze zwarte oogmasker met zeer verfijnde detaillering van glimmend garen maakt dit  prachtige Filigraan masker zo uniek en geeft jou die avontuurlijke uitstraling op het Halloween bal.

Zoek jij een oogmasker wat je snel weer kan opbergen in je kleine tasje koop dan dit zwarte Kanten Filigraan masker.

Bestel dit Goedkoop zwart Filigraan masker uit de collectie Mystique maskersonline of kom deze goedkope Oogmasker zwart kant kopen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Productspecificaties: zwarte filigraan masker dames

  •     Maat: one size
  •     Kleur: zwart gekleurd
  •     Gemaakt van: kanten stof
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Kanten oogmasker of zwarte filigraan masker dames genoemd.

Kanten oogmasker of zwarte filigraan masker dames genoemd koop je op je vertrouwde adres bij PartyCorner. PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's. Bekijk ook ons Kanten oogmasker vampier. Aan dit oogmasker hangt ook een mysterieuze sfeer zodat u kunt switchen met het zwarte filigraan masker dames.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.