FBI jurkje carnaval

FBI jurkje carnaval

Vang boeven op je feest met dit FBI jurkje carnaval ben je helemaal klaar voor bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, carnaval of andere verkleed gelegenheid.... Lees meer

59187455
€32,50 € 27,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vang boeven op je feest met dit FBI jurkje carnaval ben je helemaal klaar voor bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Het FBI jurkje carnaval is beschikbaar in de maten XS/S en M/L, maar is ook beschikbaar in de grotere maten XL en XXL . En heeft de kleuren blauw met geel, het kostuum is inclusief jurken pet, de outfit is exclusief schoenen, leggings en nep wapen. Combineer het FBI jurkje carnaval ook met leuke accessoires en kleding van hetzelfde thema voor een complete look.

Productspecificaties FBI jurkje carnaval:

  • Kleur: Blauw en geel (zie afbeelding)
  • ​Materiaal: 100% Polyester
  • ​Maten: XS/S M/L, ook verkrijgbaar in XL en XXL
  • ​Inclusief: Jurkje en pet
  • ​Exclusief: Schoenen, leggings en nep wapen

FBI jurkje carnaval kopen

Bij Partycorner vind je leuke kostuums zoals deze FBI jurkje carnaval, maar ook outfits, kleding en accessoires voor veel andere thema's en gelegenheden. Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme outfit samen te stellen voor bijvoorbeeld Carnaval of Halloween. Bestel dit FBI jurkje carnaval online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.