FBI jurkje carnaval grote maten

FBI jurkje carnaval grote maten

Vang boeven op je feest met dit FBI jurkje carnaval grote maten ben je helemaal klaar voor bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, carnaval of andere verkleed ... Lees meer

59186948
€32,50 € 27,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vang boeven op je feest met dit FBI jurkje carnaval grote maten ben je helemaal klaar voor bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Het FBI jurkje carnaval grote maten is zoals de naam zegt in de grote maat XXL, maar is ook beschikbaar in de kleinere maten XS/S, M/L en XL. En heeft de kleuren blauw met geel, het kostuum is inclusief jurken pet, de outfit is exclusief schoenen, leggings en nep wapen. Combineer het FBI jurkje carnaval grote maten ook met leuke accessoires en kleding van hetzelfde thema voor een complete look.

Productspecificaties FBI jurkje carnaval grote maten:

  • Kleur: Blauw en geel (zie afbeelding)
  • ​Materiaal: 100% Polyester
  • ​Maten: ​XXL ook verkijgbaar in XS/S, M/L en XL
  • ​Inclusief: Jurk en petje
  • ​Exclusief: Schoenen, leggings en nep wapen

FBI jurkje carnaval grote maten kopen

Bij Partycorner vind je leuke kostuums zoals deze FBI jurkje carnaval grote maten, maar ook outfits, kleding en accessoires voor veel andere thema's en gelegenheden. Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme outfit samen te stellen voor bijvoorbeeld Carnaval of Halloween. Bestel dit FBI jurkje carnaval grote maten online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.