Engelvleugels zwart

Engelvleugels zwart

Engelvleugels zwart voor als jij op zoek bent naar iets dat jouw perfecte black angel look uitstraalt. De zwarte engelenvleugels zijn (87 x 72 cm) van eerste ke... Lees meer

620584
Neem contact op voor de levertijd
€22,37 € 14,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Engelvleugels zwart voor als jij op zoek bent naar iets dat jouw perfecte black angel look uitstraalt. De zwarte engelenvleugels zijn (87 x 72 cm) van eerste keus geprepareerde vogel veren en verlijmd zijn op een buigzaam frame. Met de zwarte Engelen vleugels zwart ben jij dus een echte beeldschone engel.

Engelvleugels zwart worden door elastiek op zijn plaats gehouden

*De engelen vleugels zijn gemaakt van veren waar vogels in geen enkele manier voor zijn verwond of gepijnigd. *Engelenvleugel zwart zijn zowel in de maten 120cm x120cm ,als 65 x 65cm en 50cm x 50cm en nieuw 50cm x35cm leverbaar.

Grote engelen vleugels zwart Productspecificatie

  • Kleur:zwart
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Materiaal:vogelveren op geplastificeerd karton
  • Bestaat uit:1 geheel
  • Maat: (87 x 72 cm)
  • bevestiging door: elastieken banden

Engelvleugels zwart met een black angel kostuum

Meer bijpassende accessoires nodig? Je kunt terecht bij PartyCorner met ons brede assortiment van diverse accessoires die jij kunt combineren met jouw outfit zoals de Tiara Halo, jij bent dan een echte engel.

*De engelenvleugels zijn gemaakt van veren waar vogels in geen enkele manier voor zijn verwond of gepijnigd.
*Engelenvleugel zwart zijn ook verkrijgbaar in 12 andere diverse kleuren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.