Engelenvleugels paars (65 x 65 cm)

Engelenvleugels paars (65 x 65 cm)

Engelenvleugels paars voor als jij op zoek bent naar iets dat jouw perfecte angel look uitstraalt. De paarse engelenvleugels zijn (65 x 65 cm) van eerste keus g... Lees meer

1140050
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€12,60 € 8,20 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Engelenvleugels paars voor als jij op zoek bent naar iets dat jouw perfecte angel look uitstraalt. De paarse engelenvleugels zijn (65 x 65 cm) van eerste keus geprepareerde vogel veren en verlijmd zijn op een buigzaam frame. Met de Engelenvleugels paars ben jij die beeldschone engel waarover iedereen droomt.

Engelenvleugels paars

Productspecificatie

  • Kleur:paars
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Materiaal:vogelveren op geplastificeerd karton
  • Bestaat uit:1 geheel
  • Maat: (65 x 65 cm)
  • bevestiging door: elastieken banden

Engelvleugels paars worden door elastieken banden op zijn plaats gehouden

De Engelenvleugels paars zijn gemaakt van veren waar vogels in geen enkele manier voor zijn verwond of gepijnigd. Engelenvleugel paars zijn zowel in de maten,als 65 x 65cm en 50cm x 50cm en nieuw 50cm x35cm leverbaar.
Voor andere kleuren engelenvleugels kunt u terecht in ons accessoires categorie. Koop gemakkelijk de Engelenvleugels paars online of kom een kijkje nemen in onze winkel.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.