Enge zwarte spinnen kopen

Enge zwarte spinnen kopen

Ben jij op zoek naar leuke Halloween decoratie? de Enge zwarte spinnen van PartyCorner komen per 3 en zijn leuk om tussen de Halloween versieringen door neer te... Lees meer

55768376
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar leuke Halloween decoratie? de Enge zwarte spinnen van PartyCorner komen per 3 en zijn leuk om tussen de Halloween versieringen door neer te zetten om het zo nog enger te maken. De Enge zwarte spinnenin 7cm lang en 11cm breed en zijn ook nog groter verkrijgbaar bij PartyCorner.

Productspecificatie: Enge zwarte spinnen

  •     Grootte: 7cm lang 11cm breed
  •     Aantal: Komt per 3 spinnen
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  •     Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder

Enge zwarte spinnen online kopen.

Voor al je nep spinnen van klein naar heeeeeeel groot maar ook het spinnenrag in diversen kleuren voor Halloween of een griezelfeest zit je bij PartyCorner op het juiste adres. Bestel deze artikelen zoals de Enge zwarte spinnen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.