Elvis Presley kostuum

Elvis Presley kostuum

Viva Las Vegas, Deze Deluxe Elvis Presley Kostuum is voorzien van een  witte jumpsuit met sierlijke rode glitter detail, een hoge kraag en een glitter rode sjaa... Lees meer

621378
Neem contact op voor de levertijd
€42,48 € 27,60 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Viva Las Vegas, Deze Deluxe Elvis Presley Kostuum is voorzien van een  witte jumpsuit met sierlijke rode glitter detail, een hoge kraag en een glitter rode sjaal die het mogelijk maakt precies de juiste hoeveelheid van de stoere borst te zien. De bijgeleverde broek riem maakt dit Elvis Presley kostuum compleet .

Elvis Presley kostuum

Productdetails:

  • Sjaal
  • jumpsuit
  • Riem
  • Materiaal 100% Polyester
  • Verzorging Handwas
  • Maat 50/52 en 54/56

Een weetje over het Goedkoop Elvis Presley kostuum

Elvis Presley Kostuum  Elvis Aaron Presley was een van de meest populaire zangers tot de 20e eeuw raakte, zozeer zelfs dat het grootste deel van zijn leven en carrière was hij alleen bekend bij zijn voornaam, Elvis. Geboren in Mississippi,

Met alleen zijn passie voor muziek aan hem, (evenals een goddeloos sterk sex-appeal en podiumpresentatie)  werd Elvis intens populair, vooral onder vrouwelijke fans. Elvis werd bekend om zijn lichaam draaiingen en schudden hip bewegingen die meestal geleid tot een veel schreeuwen op het deel van zijn vrouwelijke fans.

Het is al gezegd dat Elvis was gewoon erg nerveus in die eerste dagen en dat is wat hem te bewegen in die gekke manier - maar die bekende moves van zijn waren uiteindelijk deel uit van wat parlayed Elvis in schande. Elvis werd steeds populairder door zijn live shows en uiteindelijk Hollywood nam kennis en Elvis maakte verschillende films, waarvan de eerste was "Love Me Tender." Elvis 'iconische populariteit bleef bij hem tot aan zijn dood in 1977. Elvis blijft een van de meest uitgebeelde en bekende artiesten aller tijden.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.