Elektrische ballonpomp online kopen

Elektrische ballonpomp online kopen

Deze Elektrische ballonpomp heeft vier blaas uitgangen en is er geschikt voor om vier ballonnen gelijk matig tegelijk op te kunnen blazen. Deze snelle pomp blaa... Lees meer

96021240
€499,95 € 424,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Elektrische ballonpomp heeft vier blaas uitgangen en is er geschikt voor om vier ballonnen gelijk matig tegelijk op te kunnen blazen. Deze snelle pomp blaast in een aantal seconde vier ballonnen in de precies zelfde maat op. Hierdoor kun je zelf erg snel ballon decoraties maken om feesten leuk te versieren.

De Elektrische ballonpomp is het perfecte Professionele opblaas apparatuur.

Met de vier pomp uitgangen kun je gemakkelijk vier ballonnen gelijkmatig opblazen. De Elektrische ballonpomp heeft een drukknop aan de zijkant waarmee u de ballonnenpomp machine activeert.

Dit is een geschikte ballonnenpomp voor het maken van ballon decoraties zoals ballonnen bogen en ballonnen pilaren. En ook wordt deze Elektrische ballonpomp aangeboden tegen een zeer gunstige aanschafprijs.

indien je eerst eens met de Elektrische ballonpomp wil werken ben je van harte welkom in onze winkel in Zaandam waar je de ballonnenpomp of andere Elektrische ballonnen pompen kunt proberen. 

Ook zijn er online tutorials te vinden over het werken met deze pomp:
https://www.youtube.com/watch?v=WHRly5X1p7o

Lagenda Four Balloon Inflator is een essentiële tool voor de decorateur!

De Lagenda Four is een professionele machine die vier ballonnen tegelijkertijd opblaast en grootbrengt. Deze pomp is snel en de meest gebruikte ballonpomp geworden voor veel van de beste ballonkunstenaars ter wereld. De pomp is ontworpen voor 5,10,12,18,24,36 inch latex ballonnen en koppelingsballonnen op te blazen.

Mogelijkheden van de Elektrische ballonpomp.

Enkele van onze favoriete functies van de Ballonnenpomp zijn:

  • Deze pomp kan vier ballonnen tegelijkertijd opblazen.
  • Het wordt eenvoudig geactiveerd met voetpedaal
  • Inbegrepen voetpedaal
  • U kunt de ballonnen "vrijvorm" opblazen
  • Het heeft een always-on ventilator die voorkomt dat de machine oververhit raakt bij het opblazen van honderden en honderden ballonnen achter elkaar
  • De pomp werkt snel!
  • Het is een degelijk gebouwde metalen machine

Wij bieden deze en nog meer professionele ballonnenpompen aan bij Partycorner. Mochten er nog vragen zijn over deze producten dan ontvangen wij deze graag. U kunt het best telefonisch +31(0)75-7572620 contact opnemen of per mail via ks@partycorner.nl een vraag over de pomp stellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »