Egyptische masker voor dames kopen

Egyptische masker voor dames kopen

Dit Egyptische masker voor damesis leuk gekleurd versierd met de stoere kleuren Goud en zwart. het gedeelte over de ogen natuurlijk goud kleurig. Het Egyptische... Lees meer

51262976
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Egyptische masker voor damesis leuk gekleurd versierd met de stoere kleuren Goud en zwart. het gedeelte over de ogen natuurlijk goud kleurig. Het Egyptische masker voor dames is leuk te gebruiken tijdens een feest met dresscode.

Egyptische masker voor dames bij PartyCorner

Dit Egyptische masker voor dames is perfect te gebruiken als vermomming in het beroemde carnaval van Venetië, een thema feest of een gemaskerd bal! ook zijn deze maskers leuk te combineren met de andere thema artikelen die wij aanbieden bij PartyCorner. Bekijk te artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in zaandam.

Product omschrijving: Egyptische masker voor dames
  • Masker: voorgevormd
  • Kleur: Zwart, Rood en goud
  • Materiaal: kunststof en polyester
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Maat: one size fits all
  • Inclusief: bevestiging band

Een Egyptische masker voor dames kopen

Aan de voorkant is deze glimmend en goudkleurig. De onderkant van dit masker en de rand van ogen zijn versierd met een goudkleurig en zwart borduurwerk. De bovenkant van dit masker is van zwarte stof gemaakt en mooi versierd. ook zijn er zwart en goudkleurige tulle en zwarte veren op de zijkant van het masker.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.