Egyptische ketting Sphinx Kopen

Egyptische ketting Sphinx Kopen

Deze Egyptische ketting Sphinx zal een mooie toevoeging aan je outfit zijn, de Sphinx is een mythisch wezen dat voor komt in verschillende culturen, maar op ver... Lees meer

58864466
Neem contact op voor de levertijd
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Egyptische ketting Sphinx zal een mooie toevoeging aan je outfit zijn, de Sphinx is een mythisch wezen dat voor komt in verschillende culturen, maar op verschillende manieren afgebeeld word. De meest bekende Sphinx is deze van het oude Egypte. Deze Egyptische ketting Sphinx heeft een koper kleur en is gemaakt van metaal, de ketting is ongeveer 50 cm lang. Combineer ook kleding en accessoires met deze symbolische Egyptische ketting Sphinx en maak jouw outfit compleet.


Productspecificaties Egyptische ketting Sphinx:

  • Materiaal: Metaal
  • ​Kleur: Koper kleur (zie afbeelding)
  • ​Lengte: 50 cm

Egyptische ketting Sphinx Kopen

Bij Partycorner vind je mooie accessoires zoals deze Egyptische ketting Sphinx​​, maar ook vele kleding en kostuums voor verschillende thema's en feesten. Zoals Halloween, Kerst, Carnaval, en andere gelegenheden waarbij je jezelf kan verkleden zoals een cosplay. Stel je ultieme outfit samen met behulp van ons uitgebreide assortiment. Bestel de Egyptische ketting Sphinx online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.