Egyptische farao masker kopen

Egyptische farao masker kopen

Dit Egyptische farao masker is leuk gekleurd versierd met de stoere kleuren Goud en zwart. het gedeelte over de ogen natuurlijk goud kleurig. Het Egyptische mas... Lees meer

51262787
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Egyptische farao masker is leuk gekleurd versierd met de stoere kleuren Goud en zwart. het gedeelte over de ogen natuurlijk goud kleurig. Het Egyptische masker voor dames is leuk te gebruiken tijdens een feest met dresscode.

Egyptische farao masker bij PartyCorner

Dit Egyptische farao masker is perfect te gebruiken als vermomming in het beroemde carnaval van Venetië, een thema feest of een gemaskerd bal! ook zijn deze maskers leuk te combineren met de andere thema artikelen die wij aanbieden bij PartyCorner. Bekijk te artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in zaandam.

Product omschrijving: Egyptische farao masker

    Masker: voorgevormd
    Kleur: Zwart en goud
    Materiaal: kunststof en polyester
    Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
    Maat: one size fits all
    Inclusief: bevestiging band

Een Egyptische farao masker kopen

Het oog gedeelte is glimmend en goudkleurig. daaromheen het originele farao figuur in de Egyptische kleuren zwart en goud. het Egyptische farao masker is leuk te combineren en met de andere producten bij PartyCorner zou je zelf een erg leuk kostuum kunnen samenstellen.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.