Edele armband

Edele armband

Op zoek naar elegante accessoires? De Edele armband is een sierlijke armband en geschikt om te combineren met ieder outfit. Als jij naar een thema feest gaat en... Lees meer

20474692
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar elegante accessoires? De Edele armband is een sierlijke armband en geschikt om te combineren met ieder outfit. Als jij naar een thema feest gaat en jij bent bijvoorbeeld een farao kun je deze armband omdoen om jouw party look af te maken. De Edele armband is ook geschikt voor bijvoorbeeld echte prinsessen.

Productspecificatie Edele armband
  • Materiaal: metaal
  • Kleur: goudkleurig
  • Geschikt voor:

Edele armband kopen

Een edele armband is een feest armband die jij kunt combineren met verschillende looks voor allerlei themafeesten zoals farao, Arabisch thema feest zoals 1001 nacht. Een veelzijdige accessoire heb jij met de edele armband die zorgt voor een chique uitstraling. Wil jij ook een stijlvolle en aparte look? Dan kun jij de edele armband kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.