Echte kapiteinspet Jonah

Echte kapiteinspet Jonah

Dit Echte kapiteinspet is speciaal ingekocht voor de sail die in 2020 plaats vind in Amsterdam. De pet heeft goudkleurige applicatie op de klep en op de voorkan... Lees meer

73437362
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Echte kapiteinspet is speciaal ingekocht voor de sail die in 2020 plaats vind in Amsterdam. De pet heeft goudkleurige applicatie op de klep en op de voorkant van de pet. Deze kapiteinspet is een leuke toevoeging bij elk maritiem gebeuren zoals sail of andere marine thema dagen. Echte kapiteinspet heeft een afmeting van 59 cm, bestaat uit 100% polyester en kunststof klep.

Echte kapiteinspet productspecificaties:

  • Kleur:wit met goudkleurige applicaties 
  • Materiaal:100% polyester met kunststof klep
  • Maat:59
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Sail 2020 Echte kapiteinspet

Bij grote afname van de Echte kapiteinspet neem even contact op met de inkoop afdeling van PartyCorner.nl en wij maken voor uw een passende offerte. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer keus uit de kapiteins petten of marine kleding, waar vele producten je aandacht zullen trekken waaronder deze Echte kapiteinspet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.