Lange Duivels jurk kopen

Lange Duivels jurk kopen

Met dit Koningin onderwereld jurk zal je geheid opvallen op bijvoorbeeld een Halloween feest, cosplay, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Combin... Lees meer

58554329
€27,50 € 21,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit Koningin onderwereld jurk zal je geheid opvallen op bijvoorbeeld een Halloween feest, cosplay, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Combineer de Lange duivels jurk met andere kleding of accessoires van hetzelfde thema en jaag de mensen op je feest de stuipen op het lijf. De Lange duivels jurk is beschikbaar in een standaard maat die bij de meeste mensen past.

Productspecificaties Lange duivels jurk

  • Kleur: Rood met geel (zie afbeelding)
  • Maat: one size
  • Materiaal: 100% Polyester 

Lange duivels jurk kopen

Deze Lange duivels jurk en andere Halloween kleding en accessoires vind je bij Partycorner, combineer verschillende outfits en accessoires uit ons grote assortiment en creëer jouw ultieme Halloween outfit. Bestel de Lange duivels jurk online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam.  

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.