Duivels hoorntjes diadeem kopen

Duivels hoorntjes diadeem kopen

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Duivels hoorntjes diadeem met een onschuldig tintje. De Duivels hoorntjes diadeemis opvallend door ... Lees meer

53877584
Neem contact op voor de levertijd
€6,98 € 4,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Duivels hoorntjes diadeem met een onschuldig tintje. De Duivels hoorntjes diadeemis opvallend door de hoorns erop in hart vorm waar Good girl op staat. Ook lijkt de diadeem op een tiara door de glitter kroontjes vorm. De diadeem Good girl is bijvoorbeeld geschikt voor thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellen feestjes of uitjes.

Productspecificatie: Duivels hoorntjes diadeem

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: zwart en goud kleurig
  •     Details: diadeem hoorntjes
  •     Geschikt voor: carnaval, verjaardagen, vrijgezellenfeest, Halloween

Duivels hoorntjes diadeem online kopen.

Duivels hoorntjes diadeem kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Duivels hoorntjes diadeem en jouw outfit, zoals de duivel vleugels maar ook andere duivels artikelen. Maak jouw outfit compleet en bestel de Duivels hoorntjes diadeem.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.