Duivel Masker Uzzath

Duivel Masker Uzzath

Van kwaadheid terug uit de hel gekomen, gezien de rode huid en de hoorns van de oorsprong van onze Duivel Masker Uzzath, is dit duivel masker gemaskeerd door do... Lees meer

1276753
€48,75 € 42,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Van kwaadheid terug uit de hel gekomen, gezien de rode huid en de hoorns van de oorsprong van onze Duivel Masker Uzzath, is dit duivel masker gemaskeerd door dood en verderf. De hoorns van de Duivel Masker zijn ongeveer 10cm lang.

Productspecificatie:

  • Gemaakt van: 100% latex!
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals afbeelding

Dankzij de spitse hoektanden en in de doorboorde onderlip met een metalen ring, is het de kwaad kijkende Duivel Masker Uzzath wat een hel van een masker is. De van metaal lijkende oorbel aan het oor van de prins van de hel, is van latex gemaakt. Net zoals de zeer gedetailleerde rimpels en diepe lijnen.

Dit unieke duivel Uzzath masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Dit exclusieve masker kunt u online bestellen via onze PartyCorner webshop of komen passen in onze winkel in Zaandam.

  • Indien niet op vooraad, heeft deze exclusieve Duivel Masker een levertijd van 4/6 weken.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.