Duivel Masker Uzzath

Duivel Masker Uzzath

Duivel Masker Uzzath is van 100% latex in de maat one size fits all en is van kwaadheid terug uit de hel gekomen, gezien de rode huid en de hoorns van de oorspr... Lees meer

1276753
€48,75 € 42,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Duivel Masker Uzzath is van 100% latex in de maat one size fits all en is van kwaadheid terug uit de hel gekomen, gezien de rode huid en de hoorns van de oorsprong van onze Duivel Masker Uzzath, is dit duivel masker gemaskeerd door dood en verderf. De hoorns van de Duivel Masker zijn ongeveer 10cm lang.

Dankzij de spitse hoektanden en in de doorboorde onderlip met een metalen ring, is het de kwaad kijkende Duivel Masker Uzzath wat een hel van een masker is. De van metaal lijkende oorbel aan het oor van de prins van de hel, is van latex gemaakt. Net zoals de zeer gedetailleerde rimpels en diepe lijnen.

Productspecificatie Duivel Masker Uzzath

  • Gemaakt van: 100% latex!
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals afbeelding
  • Kleuren: zoals op foto
  • Leeftijd advies: vanaf 14 jaar

Latex duivel masker 

Dit unieke duivel Uzzath latex duivel masker is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Voor gedetailleerde duivels maskers, horror maskers ben je bij Partycorner aan het juiste adres. De realistische latex maskers collectie met een uniek design.

Dit exclusieve masker kunt u online bestellen via onze PartyCorner webshop of komen passen in onze winkel in Zaandam.

  • Indien niet op vooraad, heeft deze exclusieve Duivel Masker een levertijd van 1/2 weken.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.