Duivel Masker Grote Hoorns

Duivel Masker Grote Hoorns

Dit unieke Horror Masker Grote Hoorns  is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand ... Lees meer

1276641
€73,25 € 64,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit unieke Horror Masker Grote Hoorns  is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in een realistisch, gedetailleerd en toch uniek design.

Productspecificatie 

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex 
  • Maat: one size fits all Kleur: rood, huidkleurig zoals foto 
  • Aanbevolen leeftijd is min 14 jaar en ouder

Dit duivel masker is niet te gebruiken als je gevoelig bent voor natuurlijke rubber latex. Het is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt door kinderen.

Dit exclusieve duivel Masker kunt u online bestellen via onze webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering, indien op voorraad. of beter kom het zelf passen in onze winkel in Zaandam.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.