Duivel jurk Demon fury

Duivel jurk Demon fury

Duivel jurk Demon fury bestaat uit een jurk, een paar vleugels en een haarband met hoorns. De jurk in satijnachtige stof is rood met zwart, sexy en kort. De jur... Lees meer

20167086
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€24,95 € 21,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Duivel jurk Demon fury bestaat uit een jurk, een paar vleugels en een haarband met hoorns. De jurk in satijnachtige stof is rood met zwart, sexy en kort. De jurk loopt uit in punten. De rechte hals is elastisch voor een goede pasvorm. Achter bij de taille is de jurk voorzien van een elastische band. De Verstelbare en verwijderbare bandjes zorgen voor een goede ondersteuning van het kostuum. De flexibele vleugels zijn rood aan een rand zit een zwarte bies en dat symboliseert de vleermuizen vleugels. De vleugels zijn te dragen als een rugzak door 2 elastische banden. Op de meegeleverde haarband zijn twee rode hoorns bevestigd. Dit duivel kostuum is de perfecte verkleedkleding voor Halloween om je te kleden als een duivel en te gedragen als een engel (schoenen en panty zijn niet inbegrepen).

*De Duivel jurk Demon fury is in 1 maat verkrijgbaar, maat M.

Halloween accessoires kopen

Wil jij accessoires om jouw outfit met de Duivel jurk Demon fury compleet te maken? Dan kun je bij PartyCorner allerlei Halloween accessoires kopen om te combineren met jouw outfit.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.