Driekleurige Pruik voor Dames

Driekleurige Pruik voor Dames

Met de Driekleurige Pruik voor Dames laat bijvoorbeeld je zeemeerminnen look helemaal boven water komen en ben je klaar voor bijvoorbeeld Carnaval, een thema fe... Lees meer

62635256
Neem contact op voor de levertijd
€15,40 € 10,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met de Driekleurige Pruik voor Dames laat bijvoorbeeld je zeemeerminnen look helemaal boven water komen en ben je klaar voor bijvoorbeeld Carnaval, een thema feest, cosplay, Halloween feest en nog veel meer verkleed gelegenheden. De Driekleurige Pruik voor Dames is gemaakt van meerkleurig synthetisch haar, dit zijn de kleuren blond, blauw en groen.

Synthetisch haar kan niet tegen hitte (tenzij anders is aangegeven) en het gebruik van een krultang word ook afgeraden. Combineer de synthetische Driekleurige Pruik voor Dames ook met andere kleding en accessoires en maak jouw ultieme zeemeermin outfit compleet.  

Productspecificaties: Driekleurige Pruik voor Dames

  • Kleur: blond, aquablauw en groen
  • Materiaal: 100% synthetische
  • Inhoud: pruik en haarnetje
  • Maat: one size fits most 

Pruik Marina de Driekleurige Pruik voor Dames

De Driekleurige Pruik voor Dames zal jouw outfit een unieke en afgewerkte look geven. Bij PartyCorner zijn allerlei verschillende kleding en accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Driekleurige Pruik voor Dames en jouw outfit, zoals een mooie outfit of mooie kleurrijke leggings. Maak jouw kostuum compleet en bestel deze pruik online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.