Draken pakje baby online kopen

Draken pakje baby online kopen

Draken pakje baby is een verkleed pakje dat bestaat uit een onesie waar vleugels en een capuchon met draken gezicht aan vast zitten. Dit Draken pakje baby is le... Lees meer

65838497
€17,95 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draken pakje baby is een verkleed pakje dat bestaat uit een onesie waar vleugels en een capuchon met draken gezicht aan vast zitten. Dit Draken pakje baby is leverbaar in 3 maten 0-6, 6-12 en 12-24 maanden. Het Draken pakje baby is ideaal voor een verkleedpartijtje, Carnaval of Halloween zodat ook de kleine mee kan en alle aandacht krijgt in dit super leuke Draken pakje baby.

Draken pakje baby online kopen

Opzoek naar een Draken kostuum voor je kleine draak? Dan is dit Draken pakje baby perfect voor je kleine meid of jongen. Zij of hij zal zich helemaal thuis voelen in dit comfortabele Draken pakje baby. Ook kun je in dit leuke kostuum je baby meenemen naar de Carnaval of een Halloween zodat ze niks missen.Draken pakje baby online kopen? Of kom langs bij onze winkel en kom dit leuke pakje passen.

Productspecificatie Draken pakje baby

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maten 0-6, 6 -12 en 12-24 maanden
  • Onderhoud: Handwas

Draken pakje baby matentabel

Draken pakje baby heeft de volgende maat voering: 0 t/m 6 maanden is gelijk aan baby maat 50, 56 en 62 en valt ongeveer als een grote maat 50 en kleine maat 62. Maat 6 t/m 12 is gelijk aan baby maat 68 en 74 valt ongeveer als een grote 68 en kleine 74. Maat 12 t/m 24 is gelijk aan baby maat 80 en 86 valt ongeveer als een grote 80 en kleine 86. Voor een baby kan je beter een maatje te groot kopen als een maatje te klein.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.