Dracula Bijtwond

Dracula Bijtwond

Een Dracula bijtwond van latex als een plakstrip wond. Deze van niet van echt te onderscheidde Dracula bijtwond betreft een stukje latex strip met daarop twee b... Lees meer

19397226
€6,25 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Dracula bijtwond van latex als een plakstrip wond. Deze van niet van echt te onderscheidde Dracula bijtwond betreft een stukje latex strip met daarop twee bloederige Dracula tanden beten die je zonder huidlijm zo kunt op plakken met wat extra nep bloed heb jij een echt lijkende vampieren beet. Alsof de Dracula bijtwond door de graaf dracula zelf je aangebracht.! niet geschikt voor kinderen.

Latex Dracula bijtwond

De realistische  met bijzonder gedetailleerde afwerking maken dat deze latex Dracula bijtwond bijzonder Niet alleen voor Halloween levert PartyCorner een uitgebreide collectie van nepwonden.

Het hele jaar kunt je voor exclusief en als enigste voor de The Walking dead maskers en wonden uit de TV en filmproducties van AMC. .Als enigste verkooppunt in Nederland verkopen wij o.a aan fox tv Broadcasting Company en andere professionele theaters deze grimeur producten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.