Doorzichtige halloween cape rood

Doorzichtige halloween cape rood

Een doorzichtige cape Night sky rood Halloween cape kopen Wil jij een lugubere look hebben? Draag de Doorzichtige cape Night sky rood. Wil je op een geheimzinni... Lees meer

50294933
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een doorzichtige cape Night sky rood Halloween cape kopen Wil jij een lugubere look hebben? Draag de Doorzichtige cape Night sky rood. Wil je op een geheimzinnige man of vrouw lijken draag een Halloween cape. Partycorner heeft die transparante capes met die uitstraling. De Luxe Halloween cape rood heeft een capuchon.

Waar kan je een halloween cape kopen in het centrum van Zaandam! Bij Partycorner is er een collectie van halloween cape en schoudermantels

Productspecificaties: Doorzichtige halloween cape rood

  • Bestaat uit: cape met capuchon
  • Materiaal: 100% polyester transparant
  • Maat: lengte 140 cm
  • Kleur: grijs
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Doorzichtige halloween cape rood met capuchon

Deze Gothic doorzichtige cape Cape rood met capuchon is gemaakt voor verschillende party's zoals een halloween of Gothic party. Deze schoudermantel is vervaardigd uit 100% grijze polyester stof. Deze cape is een rijke aanvulling op bijna elke Halloween outfit. Voor zowel dames als heren draagbaar. De mantel heeft een lengte van 140 cm en valt op de knie. Let op!!!! De lengte van de transparante Halloween cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.