Doodskop met vleugels ketting kopen

Doodskop met vleugels ketting kopen

Heb jij iets nodig om jouw Halloween outfit compleet te maken? De doodskop met vleugels ketting ook wel als de vliegende doodskop ketting genoemd is daarvoor de... Lees meer

53591762
Neem contact op voor de levertijd
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij iets nodig om jouw Halloween outfit compleet te maken? De doodskop met vleugels ketting ook wel als de vliegende doodskop ketting genoemd is daarvoor de juiste accessoire. Voor de meeste mensen gaat het om onderdeel of deelname aan Halloween party maar misschien is het voor jouw ook een levensstijl en wordt de Doodskop met vleugels ketting niet alleen met Halloween gedragen.

Bestel nu deze fantasierijke doodskop met vleugels ketting online De stoer afgewerkte Doodskop met vleugels ketting wordt geleverd in een blister verpakking. De Doodskop met vleugels ketting hanger is inclusief de afgebeelde ketting van 80 cm.

Productspecificaties: Doodskop met vleugels ketting

  • Bestaat uit: 50% Zink 42% ijzer en 8% Agriel
  • Ketting: 80 cm
  • Halloween thema ketting


De vliegende doodskop ketting bestaat uit een ketting met daaraan de doodskop hanger. De ketting is een sieraad onder de sieraden. De Doodskop met vleugels ketting kan je geen ketting met versiersel meer noemen want alleen de hanger is al een sierraad op zich.

Halloween kleding combineren met een Doodskop met vleugels ketting

Ga jij naar een Halloween feest? Dat betekent dat u een aantal unieke sieraden nodig heeft om te combineren met de Halloween kleding. Wij kunnen u daarbij helpen dankzij onze collectie van Halloween sieraden die ontworpen zijn door de beste experts in de Halloween thema branche over de hele wereld waarvan deze Doodskop met vleugels ketting is opgenomen in onze sieraden collectie.

Goedkope Doodskop met vleugels ketting online kopen.

Met de ketting kan je genieten van een mooie ketting om haar hals tijdens de verkleed partijen. Met onze mooie doodskop ketting maakt het niet uit voor welk thema je gaat, je kan de ketting ook gewoon mooi vinden en combineren met andere outfits. Bekijk deze outfits online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam waar je deze Goedkope Doodskop met vleugels ketting kopen kan.Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.