Halloween doodskop kruis ketting

Halloween doodskop kruis ketting

Heb jij iets nodig om jouw Halloween outfit compleet te maken? De doodskop kruis ketting is daarvoor de juiste accessoire. Voor de meeste mensen gaat het om ond... Lees meer

53194625
€8,50 € 5,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij iets nodig om jouw Halloween outfit compleet te maken? De doodskop kruis ketting is daarvoor de juiste accessoire. Voor de meeste mensen gaat het om onderdeel of deelname aan Halloween party maar misschien is het voor jouw ook een levensstijl en wordt de doodskop kruis kettingniet alleen met Halloween gedragen.

Productspecificaties: Doodskop kruis ketting

  •     Bestaat uit: 50% Zink 42% ijzer en 8% Agriel
  •     Ketting: 80 cm
  •     Thema ketting

De doodskop kruis ketting bestaat uit een 80 cm ketting met daaraan een los kruis hanger wat een Keltisch kruis lijkt dit is een sieraad onder de sieraden. De doodskop kruis kettingkan je geen ketting met kruisje meer noemen want alleen het metalen kruis is al 8 cm groot.

Halloween kleding bij een doodskop kruis ketting.


Ga jij naar een Halloween feest? Dat betekent dat u een aantal unieke sieraden nodig heeft om te combineren met de Halloween kleding. Wij kunnen u daarbij helpen dankzij onze collectie van Halloween sieraden die ontworpen zijn door de beste experts in de Halloween thema branche over de hele wereld.

Goedkope Doodskop kruis ketting kopen.


Deze Doodskop kruis ketting is ook voor de dames die willen genieten van een mooie ketting om haar hals tijdens de verkleed partijen. Met onze mooie doodskop ketting maakt het niet uit voor welk thema je gaat, je kan de ketting ook gewoon mooi vinden en combineren met andere outfits. Bekijk deze outfits online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam waar je deze Goedkope Doodskop kruis ketting kopen kanVeiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.